Westelijke Hoekwoning

Zonnig en Royaal

Op de meest westelijke hoek van De Valk zit een woning die álles heeft: ruimte (150 m2), uitzicht en bakken met daglicht. Ook bijzonder is het ca. 33 vierkante meter lange terras dat zich over om je woonkamer vouwt. Hier heb je volop zon én privacy!

Hét grote voordeel van een hoekwoning is dat er veel licht binnenkomt. Je hebt immers aan drie zijden ramen. Dat geldt zeker voor de Westelijke Hoekwoning, waar de waanzinnige glaspartijen een zee aan licht binnenbrengen. De connectie met buiten is hierdoor extra sterk. Het enorme terras op de eerste verdieping zal als een verlengde van de woonkamer voelen. De mogelijkheid van steeds in- en uitlopen geeft je een maximaal gevoel van vrijheid.

De Westelijke Hoekwoning heeft drie verdiepingen. Elke verdieping is elf meter diep, heeft raampartijen aan drie zijden en baadt hierdoor in het licht.

Wat dacht je van een grote woonkeuken op de begane grond, vanaf hier stap je zo op je veranda aan het park.  Op de eerste verdieping vind je de ruime woonkamer met het terras, met al die ruimte kun je op deze laag ook nog iets anders doen, bijvoorbeeld een werkkamer maken. De bovenste verdieping biedt ruimte aan een badkamer en 3 slaapkamers.

Kenmerken Westelijke Hoekwoning

Vanaf € 595.000,- v.o.n. | Bouw gestart

  • Woonoppervlakte ca. 151 m2
  • 3 slaapkamers en 1 badkamer
  • Een extra groot terras (33 m2) op de 1e verdieping
  • Inclusief luxe keuken, tegelwerk en sanitair
  • Veranda aan het park
  • Extra daglicht door ramen aan de zijkant van de woning

 

Inschrijven woning →    Bekijk documentatie

Impressies & Plattegronden

Stappenplan de Valk

Schrijf je in 3 stappen in voor jouw droomwoning

Stap 1

Bekijk de woningen

Bekijk de woningtypes en ga op zoek naar jouw droomwoning. Via de kavelkaart kan je de bouwnummers met elkaar vergelijken en zie je waar de woning gesitueerd is.

Bekijk woningtypes

Stap 2

Bekijk de documentatie

Alle verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Het verkoopteam staat voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Bekijk documentatie

Stap 3

Inschrijven op woning

De inschrijving is geopend. Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan in op je favoriete bouwnummers!

Inschrijven woning

Wil je meer weten?
Neem contact op met één van de makelaars of laat ons via het onderstaande formulier weten hoe we je verder kunnen helpen.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.