Vleugelwoning

Groot, groter, grootst

De twee meest spectaculaire woningen van De Valk, bevinden zich in de knik van het gebouw. Het woonoppervlak is enorm – zo’n 205 m2 – en de plattegrond is buitengewoon verrassend.

De woningen links en rechts van de knik, zijn anders dan de rest. Vleugelwoningen, noemen we ze. Ze zijn groot, waardoor er nét even wat meer kan, en hebben een bijzondere plattegrond. Dat één van de wanden niet loodrecht op de gevel staat, geeft het hele huis iets speels en onalledaags. Dat speelse kun je versterken met bijvoorbeeld een vide, die voor extra ruimtelijkheid en mooie zichtlijnen zorgt. Je kunt de extra ruimte ook praktisch inzetten. Een extra slaapkamer, tweede badkamer (en-suite) of vide behoort ook tot de opties. Een speelkamer, logeervertrek of werkruimte: het is allemaal mogelijk.   

 

Kenmerken

Bouwnummer 8 en 9
Koopsommen vanaf 579.500,- v.o.n.

Oppervlakten 

Woonoppervlak

205 m2

Kaveloppervlakte eigen grond

94 m2

Indeling

Aantal woonlagen 3 woonlagen
Aantal slaapkamers

3 slaapkamers

Sanitair en tegelwerk 

Sanitair en tegelwerk inclusief (luxe sanitair van Villeroy en Boch)

Keuken

Keuken inclusief (luxe keuken van Bruynzeel met Siemens inbouwapparatuur)

 

  • Woonoppervlakte ca. 205 m2
  • Een veranda aan het park
  • Met woningbreed terras op de 1e verdieping op het Zuiden, met uitzicht over het park
  • Inclusief luxe keuken, tegelwerk en sanitair
  • Veel verschillende indelingsmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot creëren van 5 slaapkamers en extra badkamer

De Vleugelwoningen hebben, zoals alle woningen in De Valk, drie woonlagen met een diepte van elf meter. Met de indeling kun je spelen. De verdieping op de begane grond is geschikt voor een prachtige woonkeuken, met openslaande deuren naar het terras en het park. Maar je kunt deze ook als werkruimte inrichten. De woonkamer – eventueel met open keuken – op de eerste verdieping is riant en, door de grote glaspartijen, zonnig en licht. Vanuit de woonkamer stap je zo het terras op, waar je geniet van het uitzicht over het park. Op deze verdieping is ruimte voor een extra slaap- of speelkamer, eventueel met eigen badkamer en suite. Op de bovenste verdieping kun je wel vier slaapkamers en een badkamer creëren. Wie aan de parkzijde slaapt, wordt ’s ochtends gewekt door vogelgefluit en ziet bij het openen van de gordijnen het prachtige groen.

Impressies & Plattegronden

Stappenplan de Valk

Schrijf je in 3 stappen in voor jouw droomwoning

Stap 1

Bekijk de woningen

Bekijk de woningtypes en ga op zoek naar jouw droomwoning. Via de kavelkaart kan je de bouwnummers met elkaar vergelijken en zie je waar de woning gesitueerd is.

Bekijk woningtypes

Stap 2

Bekijk de documentatie

Alle verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Het verkoopteam staat voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Bekijk documentatie

Stap 3

Inschrijven op woning

De inschrijving is geopend. Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan in op je favoriete bouwnummers!

Inschrijven woning

Wil je meer weten?
Neem contact op met één van de makelaars of laat ons via het onderstaande formulier weten hoe we je verder kunnen helpen.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.