Start Verkoop De Valk Donderdag 24 september om 17:00 uur. Meld je hieronder aan voor de Online Start Verkoop!

Online Start Verkoop 

Andere tijden vragen om een andere aanpak. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de verkoop van De Valk volledig online te doen. Zo kan je eenvoudig vanuit huis alle verkoopstukken bekijken en je inschrijven op je favoriete bouwnummers!

Hoe werkt het?

Op donderdag 24 september om 17:00 uur start de online verkoop van de 12 woningen van De Valk. In De Valk komen diverse woningtypes met een woonoppervlakte variërend van 151 tot meer dan 200 vierkante meter. De koopsommen starten vanaf € 485.000,- v.o.n.

In een online presentatie vertellen we je over de verschillende woningtypes, de inschrijfprocedure en wat wonen in De Valk zo spectaculair maakt. Na de presentatie zijn alle verkoopstukken (brochure, prijslijsten en technische omschrijving) te downloaden en kun je je online inschrijven op je favoriete bouwnummers. Natuurlijk staat ook het verkoopteam voor je klaar om je te helpen met je vragen. 

Vanaf de start verkoop volgt er een inschrijftermijn tot en met zondag 4 oktober 23:00 uur. Hierna zal de toewijzing plaatsvinden en beginnen we de eerste verkoopgesprekken. 

Meld je aan

Ben jij geïnteresseerd in één van de 12 woningen? Meld je dan aan voor de online start verkoop.

Aanmelden Start Verkoop

Aanmelden Online Start Verkoop
Meld je via onderstaand formulier aan voor de Online Start Verkoop van De Valk.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.